Akşehir Belediyesi, çocukların Ramazan Bayramı’nda gönüllerince eğlenmesi için hazırlıklarını tamamladı. Etkinlik Alanı’nda bayram boyunca birbirinden eğlenceli oyunlar, rengarenk aktiviteler çocuklarla buluşacak.

Ramazan Bayramı etkinlikleri kapsamında 7’den 70’e herkese hitap eden etkinliklerini ilçe sakinleriyle buluşturan, Akşehir Belediyesi bayram hazırlıklarını da tamamladı. Özellikle çocukların unutamayacağı bir bayram geçirmesi için her şey düşünüldü.

Etkinliğin birinci gününde; Bayram korteji, Animasyonlar eşliğinde çocuk etkinlikleri, Motosikletçiler ve Atlı Okçular Geçit Töreni, Akrobasi ve Ateşbaz Gösterisi ve Açıkhava Film Gösterimiyle son bulmuş olacak.

İkinci gün ise; Animasyonlar Eşliğinde Çocuk Etkinlikleriyle Başlayacak, Sırasıyla Akşehir Belediyesi Bando Takımı Gösterisi, Grup Gara düzen Konseri, Akrobasi ve Ateşbaz Gösterisi ve Açıkhava Film Gösterimiyle son bulmuş olacak.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Nuri Köksal, yaptığı açıklamada “Bu yıl hem Ramazan Bayramı’nın sevincini hep birlikte yaşayacağız. 7’den 70’e herkes çifte bayram yaşasın diye eğlenceli etkinlikler hazırladık. Özelikle çocuklarımızın güldüğü, doyasıya eğlendikleri keyifli bir bayram geçirmesi için tüm detayları düşündük. Herkesi şeker tadında geçecek olan etkinliğimize davet ediyor, şimdiden çocuklarımızın ve büyüklerimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum “ifadelerini kullandı.

bayram1bayram2