Akşehir Belediyesi mübarek Regaip Kandili münasebetiyle ilçe merkezindeki camilerin önünde vatandaşlara kandil simidi ikramı yaptı.
Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya “Belediyemizce her yıl olduğu gibi tüm kandil ve dini günlerimizde geleneksel olarak şerbet, ballı süt ve kandil simidi gibi çeşitli ikramlarda bulunuyoruz. Bu mübarek gecede de camilere gelen vatandaşlarımıza kandil simidi ikramı yapalım istedik. Bu vesile ile bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm İslam Âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimin Regaib Kandilini tebrik ediyorum” dedi.
Yatsı namazı öncesi dağıtılan kandil simidi vatandaşlar tarafından büyük ilgi görürken Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, İplikçi Cami girişinde çocuklar ve vatandaşlarla da sohbet etti.