Akşehir Belediyesi veterinerince tedavisi ve bakımı yapılarak iyileşen hayvan, Akşehir Belediyesi ekiplerince ihbarı yapan duyarlı vatandaş Murat Uysal’a teslim edildi. Köpeğin iyileştirilmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Uysal “Yaklaşık 15 gün önce araç çarpması sonucu yaralanan köpeğimiz ihbarımız sonucunda sağ olsun Akşehir Belediyemizin veterineri ve görevli arkadaşları tarafından tedavi edildi. Mamasını ve suyunu verdikten sonra köpeği doğal ortamına geri bırakacağız. İlgilerinden dolayı değerli Belediye Başkanımıza ve görevli tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

wa1wa2wa3wa4