Akşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası tarafından vatandaşın kaliteli ve uygun fiyata ekmek tüketmesi amacıyla ilçe genelinde çeşitli yerlere satış büfeleri açıldı.

Belediye’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Akşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası senelerdir kaliteli ve uygun fiyata ekmek üretimi ile vatandaşın sofrasındaki yerini korumaktadır.

Belediyemiz vatandaşa hizmet politikasını benimseyen ve ekmeksiz sofra kalmaması amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Yeni uygulanan büfe sisteminde belediyemiz ekmekleri; Halk Ekmek Fabrikası-Gazi Pazarı -Stadyum Önü-Anıt Meydanı-Adsız Mahallesi-Doğrugöz Mahallesi olmak üzere Halk Ekmek Satış noktalarında siz değerli halkımız ile buluşmaktadır. Tesisimiz kalite ve hijyenden ödün vermeden sofralarınıza misafir olmaya devam edecektir.

003 2019 10 7 wa002 2019 10 7 IMG 1478001 2019 10 7 IMG 1459

s2smodern