63. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında Akşehirli tiyaro severler her akşam birbirinden güzel tiyatro oyununu izleme imkanı buldular.

Şenlik kapsamındaki son yetişkin tiyatrosu Akşehir Kültür Merkezi’nde izleyiciyle buluştu. Temaşa Gösteri Sanatlarının yapımcılığını üstlendiği ve Buket Dereoğlu, Kayra Şenocak, Dost Elver ile Yelda Alp’in sahne aldığı, adeta her dakikasında günlük hayattan kesitler sunan “Ömrümün Sonuna Kadar” isimli yetişkin tiyatro oyunu, Akşehirli sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Kayra Şenocak’ın yazıp yönettiği ve oynadığı muhteşem oyunu, vatandaşlarla birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Yıdız’da izledi. Oyunda; 2 iki farklı huy, iki farklı tür ve iki farklı ruh aynı çatı altında sorunsuz yaşayabilir mi sorusunun cevabı arandı. Her bir sahnesi ayrı bir kahkaha tufanı olan oyun, izleyicilerden tam not aldı ve oyun sonunda seyirci tarafından ayakta alkışlandı.

Tiyatro sonunda sanatçılara bir plaket takdim eden Başkan Yardımcısı Yahya Yıldız, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’nın selamını ileterek böylesine güzel bir oyunu sergiledikleri için sanatçılara teşekkür etti.

osk 001osk 002osk 003osk 004osk 005osk 006osk 007osk 008osk 009osk 010osk 011osk 012osk 013osk 014osk 015osk 016osk 017osk 018