Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya; geçtiğimiz günlerde kongre yaparak güven tazeleyip yeniden AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu’nu parti hizmet binasında ziyaret etti. Başkan Akkaya’nın ziyaretine Akşehir Belediye Meclisi üyeleri de eşlik etti.

Başkan Çardakoğlu’na yeni döneminin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Akkaya “AK Parti Akşehir Teşkilatımızı Belediye Meclis Üyelerimizle ziyarete geldik. İlçe Başkanımız Abdurrahman Bey güven tazelemiş oldu. Ekibinden bazı arkadaşlarımız görevi devir etti. Bazı arkadaşlarımızda yeniden tekrar görevlerine devam etti. Ben başta ilçe başkanımıza başarılar diliyorum. Geçtiğimiz dönemde ki, yaptığı çalışmalarından dolayı Akşehir halkı adına teşekkür ediyoruz. Belediye’mizin çalışmalarıyla ilgili verdiği katkılarından dolayı da teşekkür ediyorum. Hakeza yine yönetimi devreden arkadaşlarımıza yaptığı çalışmalarından dolayı şükranlarımızı ifade ediyoruz. Devam edenlere ve yeni göreve gelen arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz. AK Parti kutlu bir dava. Elhamdülillah böyle bir aile içerisinde yer almaktan bende gerçekten heyecan ve onur duyuyorum. Çünkü AK Parti denince halka hizmet, AK Parti deyince Hakka hizmet akla gelmektedir. Adalet akla geliyor, kalkınma akla geliyor. İnşallah bizde Akşehir ekibi olarak teşkilatıyla, belediyesiyle, meclis üyeleriyle beraber bu kutlu davaya, bu kutlu aileye katkı verebilirsek, onlara yük değil, yük alabilirsek bizim için mutluluk vesilesi olur. Bugüne kadarda bu düsturla meclis üyelerimizle beraber çalışmaya gayret ettik. Akşehir’imizde teşkilatımızın desteği ile, meclis üyelerimizle, bir takım halinde gayret ettik, güzel bir şeyler yapıldı Elhamdülillah. En önemli şansımız Recep Tayyip Erdoğan gibi liderimizin yol arkadaşı olmak, onun partisinden belediye başkanı olmak, bizim için büyük hem onur, hem de hizmet için büyük bir şanstır. Burada en güzel şekilde gayret etmektir. Başta Milletvekilimiz, hemşerimiz Orhan Erdem Beyin takım kaptanlığında, Konya İl Teşkilatımız,  diğer Milletvekillerimizin, bakanlarımızın özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum Bey, Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca Beyin katkıları ile güzel hizmetlere ve çalışmalara imza atıyoruz. Sizlerin huzurunda onlara da şükranlarımı ifade ediyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın, her zaman devam ettirsin” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu’da, Başkan Akkaya ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ederek “Bir dönemi iyisiyle, kötüsüyle tatlısıyla atlattık. Yeni döneme yelken açtık. Yönetime yeni gelen arkadaşlarım var. Yeni bir heyecanla, yeni bir solukla inşallah 2023 - 2024 seçimlerine çalışarak, tüm teşkilatımızın kademeleriyle yolumuza bakmaya devam edeceğiz. Tabi tüm süreçlerde Belediye Başkanımız, Milletvekilimiz, Konya Teşkilatımız, Ankara’daki Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımız olmak üzere yönetim kurulu üyelerimizden, meclis üyelerimizden yani kısacası teşkilatımızın tüm kademelerinden ben razıyım, Allah’ta onlardan razı olsun inşallah. İyi ki bu davanın içerisindeyim. İyi ki beraberiz. İnşallah bu dönemi de kazasız belasız atlatacağımızı düşünüyorum. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

001 2020 10 30 BLD 7953 30 10 20002 2020 10 30 BLD 7956 30 10 20003 2020 10 30 BLD 7957 30 10 20004 2020 10 30 BLD 7958 30 10 20005 2020 10 30 BLD 7961 30 10 20006 2020 10 30 BLD 7962 30 10 20