İlçemiz genelindeki çeşitli kamu kurum hizmet binalarının engelli vatandaşlara uygunluğu konusunda denetleme yapmak üzere Konya’dan Akşehir’e gelen denetleme kurulu üyeleri Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’yı makamında ziyaret etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesi Başkanı ve Konya Karatay İlçe Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Mıhçı ile Görme Engelliler Federasyonu Genel Sekreteri ve Kamu Yararına Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şubesi Başkanı Veli Özağan önderliğindeki heyette çeşitli kurumlardan da temsilciler bulunuyor.

Ahmet Mıhçı; denetlemeler kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktarırken,  Başkan Akkaya’da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; Akşehir Belediyesi’nin engelli bireylerin topluma kazandırılması ve onların daha rahat yaşam sürebilmesi adına yapılan çalışma ve hizmetlerini anlattı.

Denetleme kurulu üyeleri; Akşehir’de Kaymakamlık hizmet binası, belediye hizmet binası gibi çeşitli kamu hizmet binalarında denetimler yapacak.

002 2020 3 4 BLD 8707001 2020 3 4 BLD 8705