Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akşehir Belediyesi yatırımlarının da içinde bulunduğu çeşitli kurum ve kuruluşlara ait 645 milyon liralık 88 yatırımın toplu açılışını gerçekleştirdi.

Akşehir Belediyesi ile çeşitli kurum ve kuruluşlara ait 645 milyon liralık yatırımın toplu açılışı Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile Konya’da yapıldı.

Mevlana Meydanında on binlerce Konyalının büyük coşkusu ile gerçekleştirilen törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi’nde verilen yüzde 70,5 rekor destek nedeniyle tüm Konya halkına teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmaların ardından Akşehir Belediyesi’nin Taşoluk ve Yokuşbaşı Sokak’ta yapmış olduğu sokak sağlıklaştırması, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Akşehir Engili Mahallesinde yapmış olduğu kapalı sistem sulama tesisleri ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yaptırılan Akşehir Sosyal Güvenlik Merkezi Binası’nın da aralarında bulunduğu çeşitli kurum ve kuruluşlara ait 88 eser ve yatırımın toplu açılışını gerçekleştirdi.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Akşehir Belediyemizin yapmış olduğu Dış Cephe Sokak Sağlıklaştırma Projemiz kapsamında Restorasyon çalışması tamamlanan Taşoluk ve Yokuşbaşı sokağında aralarında bulunduğu toplam yatırım tutarı 645 milyon lira olan 88 hizmet ve eserin açılışını yaptı. Hayırlı olsun…” dedi.

001 2019 09 03 acilis

s2smodern