Hakkari Valiliği görevinden Konya Valiliği görevine atanan ve geçtiğimiz ay göreve başlayan Vali Cüneyit Orhan Toprak Akşehir’den gelen heyeti ağırladı.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin Makasçı, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Akşehir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Murat Balaban ile yönetim kurulu üyeleri; Vali Cüneyit Orhan Toprak’ı makamında ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar dilediler.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya “Konya Valiliği görevine başlayan Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak Beyi, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Ahmet Emin Makasçı, AK Parti İlçe Başkanımız Abdurrahman Çardakoğlu, Akşehir Organize Sanayi Bölgesi Müdürümüz Murat Balaban ve OSB Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte ziyaret ederek kendisine Akşehir’imizin tarihi evlerinin yer aldığı 3 boyutlu bir tabloyu hediye ettik. Sayın Valimize görevinde üstün başarılar temenni ediyoruz” diye konuştu.

001 18 12 06 wa1002 18 12 06 wa2

s2smodern