24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde; kadirşinas Akşehirli hemşehrilerimiz yine her zaman olduğu gibi üzerine düşeni yapmış ve Cumhurbaşkanımıza desteklerini göstermişlerdir.

Ramazan Bayramı’ndan sonra ikinci bir bayram ‘Demokrasi Bayramı’ yapacağız demiştik, sefere çıktık, zaferi nasip eden Allah’a şükürler olsun. Elhamdülillah bugün bu ikinci bayramı yapıyoruz. Yüce Milletimiz; ‘Durmak Yok Yola Devam” ilkesiyle koşarak devam demiş ve Cumhurbaşkanımıza teveccühlerini göstererek onun yol arkadaşı olmaya devam etmiştir.

Seçim çalışmaları boyunca bizlerle birlikte her alanda beraber olan Milletvekili Adayımız Orhan Erdem başta olmak üzere AK Parti İlçe Başkanımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, Partimizin her kademesindeki teşkilat üyelerimiz, sandık görevlisi ve müşahitlerimizin gayreti ve siz değerli hemşehrilerimizin teveccühleri ile Akşehir’imizde yine zafere ulaşabilmenin sevinç ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

16 yıl boyunca şehrimize, bölgemize ve ülkemize yağan hizmetler bundan sonrada daha da artarak devam edecektir. İstikrara, İstikbale güvenen ve DEVAM diyen Aziz Milletimiz, dışarıdaki mihrakların ve içerideki işbirlikçilerimin oyununa gelmeden 15 Temmuz da olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik durmuş, hainlere gerekli cevabı vermiştir. 24 Haziran’da Yeni Türkiye yolunda hep birlikte adım attık. 2 dönem Milletvekilliği ve Bakan Yardımcılığı yapan Orhan Erdem Beyi Ankara’ya Milletvekili olarak gönderebilmenin de coşkusunu yaşıyoruz. Önceki dönem Milletvekilimiz Mustafa Baloğlu’na da hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni dönemde bayrağı devralan Milletvekilimiz Orhan Erdem, Akşehir’imizin, Konya’mızın ve Ülkemizin şahlanışında hizmetleri ile teveccühlerinize layık olacaktır. Allah Akşehir’imize, Konya’mıza ve bu memleketimize hizmet edenlerin hepsinden razı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu yeni dönemde bizlere hizmet etmeye devam edecek olan tüm milletvekillerimize bu zorlu ve kutsal görevlerinde Cenab-ı Hak’tan kolaylıklar vermesini temenni ediyorum. Onlara yol arkadaşlığı eden bizlerde; yerel yönetimde siz değerli hemşehrilerimize bugüne kadar verdiğimiz hizmet ve projelerin daha da iyisine vermek için gayretle çalışmaya ve sizlere layık olmaya devam edeceğiz.

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde oylarıyla destek olan, evlerinde ettikleri duaları, saha da yaptıkları çalışmaları ile zafere giden yolda katkı sağlayan tüm hemşehrilerime bir kez daha teşekkürlerimi sunuyor, yeni dönemin ülkemiz, milletimiz, bölgemiz, Akşehir’imiz ile tüm İslam Coğrafyası ve mazlumlar için hayırlara vesile olmasını temenni ederek sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.

Dr. Salih AKKAYA
Akşehir Belediye Başkanı

001 2018 6 26 1001 2018 6 26 BLD 0029002 2018 6 26 BLD 0180003 2018 6 26 BLD 0286

s2smodern