Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Diş Hekimleri Günü ve Ağız Diş Sağlığı Haftası münasebetiyle Akşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek Başhekim Dt. Yasin Nuri Ülkü ile görüştü.

Akşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Yasin Nuri Ülkü yaptığı konuşmada “Sadece kamu değil, özel sektör dahil diş hekimi meslektaşlarımın 22 Kasım Diş Hekimler Gününü tebrik ediyorum. Diş hekimleri olarak, pandemiden dolayı sıkıntılı süreçler geçirdik. Canla başla görev tanımına bağlı kalmaksızın filyasyona destekle beraber bu sürecin sonuna doğru yaklaştık. Yavaş yavaş kendi asli görevimize başlamış olacağız. Rabbim bir daha o sıkıntılı günleri yaşatmasın inşallah. Ağız tadı ve sağlığıyla diş hekimliği faaliyetlerini sürdürelim ve yürütelim istiyoruz “dedi.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ise ”Yasin beyin nezdinde tüm çalışma arkadaşlarına öncelikle kolaylıklar diliyorum. 22 Kasım Diş Hekimleri Günü ve Ağız Diş Sağlığı Haftası münasebetiyle sizleri ziyaret ettim. Bu vesileyle gününüzü kutluyorum. Covid 19 salgını süresince diş hekimlerimiz gerçekten görevlerinin dışında bir misyon üstlenerek filyasyon ekibine yardımcı oldular. Kamuda ve özel sektörde diş hekimlerimizin günlerini kutlarken çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

Ayrıca Başhekim Yasin Nuri Ülkü’de Başkan Akkaya’ya ziyareti için teşekkür ederek, Akşehir’de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

001 2021 11 23 BLD 1886