Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Akşehir ilçe Garnizon Komutanı Albay Tolga Yuvalı, Akşehir ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Gök, Akşehir İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş, Akşehir Şehit ve Gazi Aileleri Derneği (AKŞAD) Başkanı İsmail İnce, Akşehir İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Cemil Uygur, Ramazan Bayramı dolayısıyla Şehit ve Gazi ailelerini ziyaret etti.

İlk olarak Şehit Metin Çoban’ın Adsız Mahallesindeki ailesinin evini ziyaret eden Kaymakam Kurnaz ve Başkan Akkaya ile beraberindekiler şehidin ailesinin bayramını kutlayarak, isteklerini dinlediler. Kaymakam Kurnaz ve Başkan Akkaya ile beraberindekiler daha sonra Yaşarlar Mahallesinde Şehit Ruhi Tunç’un ailesini de ziyaret ederek bayramlarını kutladılar. Heyet, son olarak Yazla Mahallesine geçerek Gazi Mehmet Barış’ın ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz yaptığı açıklamada ”Bu kıymetli topraklarımız düşman ve hainlerin ellerine geçmemesi için mücadele ettiler. Şehitlerimizin emanetlerine sonuna kadar sahip çıkacak ve gazilerimizin de sürekli yanlarında olup bayramınızı kutluyorum ”diye konuştu.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ise” Evlatlarınızın yerini tutamasak da devletimizin sizleri her daim hatırladığını göstermek, buruk bayram sevinçlerinizi neşelendirmek amacıyla her bayram olduğu gibi bu bayram da sizleri evlerinizde ziyaret ediyoruz. Ellerimizden geldiğince destek olarak acılarınızı bir nebze olsun hafifletmeye çalışıyor, Bayramınızı tebrik ediyoruz ”dedi.

001 2021 05 12 BLD 1562002 2021 05 12 BLD 1565003 2021 05 12 BLD 1567