Geçtiğimiz aylarda depreme dayanıklılık testi yaptırılması sonucunda yıkım kararı verilmesiyle Akşehir Belediyesi yeni hizmet binası yapılıncaya kadar geçici olarak kullanılacak olan hizmet binalarına taşındı.

Bu kapsamda Akşehir Belediyesi Başkanlık Makamı, Başkan Yardımcısı Mevlüt Yiğit, Özel Kalem Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Tarihi Cumhuriyet Okulunda hizmet vermeye başladı.

tasindik sosyal

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Şehri Beyza İç ve Dış Ticaret Sanayi A.Ş, Sekiz yüzüncü Yıl Çarşısında hizmetleri devam ederken, Başkan Yardımcısı Yahya Yıldız, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü 800. Yıl Çarşısına dâhil edilerek hizmetlerini burada sürdürecek.

Fen İşleri Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Muhtar İşleri Müdürlüğü ise Eski Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Binası’na taşındı.

Daha önce iki ayrı binada hizmet veren Belediye hizmet binası bu taşınma sebebiyle üç ayrı binada hizmet vermeye devam edecek.

001 2021 05 09 002002 2021 05 09 003003 2021 05 09 001