Akşehir Belediyesi; Akşehirli Ünlü Yazar Tarık Buğra’yı anmak amacıyla 25-26 Şubat 2019 tarihleri arasında çeşitli programlar düzenliyor.

Etkinlikler kapsamında ilk olarak 25 Şubat 2019 Pazartesi günü saat 09.30 ve saat: 13.30 da Akşehir Kültür Merkezi’nde Tarık Buğra’nın eserinden uyarlanan ‘Kuruluş’ filminin sinema gösterimi yapılacak.

26 Şubat 2019 Salı günü ise 09.45’teki Akşehir Kültür Merkezi’ndeki sergi açılışının ardından Akşehir Tarık Buğra Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından ‘Torunlarının Dilinden Tarık Buğra’ isimli panel düzenlenecek. Panelin ardından yine Akşehir Kültür Merkezi’nde ‘Kuruluş’ filmi gösterimi yapılacak.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya “Akşehir’imizin önemli bir değeri olan hemşehrimiz Yazar Tarık Buğra’yı ölüm yıldönümünde anmak amacıyla düzenlediğimiz programlarımıza tüm değerli hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.

tbugra