Akşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı kapsamında düzenlenen ‘Akşehir Hatimlerde Buluşuyor’ ve ‘Üç Gün Oruç Sizden Hediyesi Bizden’ etkinliklerinin ödül töreni yapılacak.

18 Mayıs 2022 Çarşamba Günü Akşehir Kültür Merkezi’nde saat 11.00’de gerçekleştirilecek ödül töreninde; ‘Akşehir Hatimlerde Buluşuyor’ etkinliğine katılan ve çekilen kurada kazanan 25 kişiye Kur’an-ı Kerim, 10 kişiye Tefsir, 1 kişiye dizüstü bilgisayar, 3 kişiye bisiklet, 2 kişiye tablet ve 20 kişiye de Akşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne yapılacak kayıtta %50 indirim hediye edilecek.

‘Üç Gün Oruç Sizden Hediyesi Bizden’ etkinliğine katılan ve çekilen kurada kazanan 7-10 yaş arasındaki 100 çocuğa da akıllı saat hediyeleri verilecek. Ayrıca etkinliğe müracaat eden 7-10 yaş arasındaki tüm çocuklara da Puzzle verilecek.

odul toreni face twitter