Akşehir Belediyesi’nin İlçe Müftülüğüyle birlikte düzenlediği ‘Akşehir Hatimlerde Buluşuyor’ isimli etkinlik 27 Nisan Çarşamba günü yapılacak çekilişle sonuçlanacak.

Bedenlerin oruçla sıhhat bulduğu bu mübarek günlerde gönüllerin de hatimle buluşması adına Akşehir Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından “hatim” etkinliği düzenlenecek. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte evlerde okunan Kur’an-ı Kerim’lerin hatim duaları, toplu bir şekilde Kadir Gecesi’nde yapılacak.

hatim canli yayin duyuru

Mukabelelerini tamamlayan ve başvuru yapan 61 kişiye çekilişle; dizüstü bilgisayar, bisiklet, tablet, Kur’an-ı Kerim, Tefsir hediye edilecek ve Sağlıklı Yaşam Merkezi kayıtlarında yüzde 50 indirim uygulanacak. Kadir gecesi günü (27 Nisan Çarşamba) İplikçi Camii’nde gerçekleştirilecek etkinlik 20:45’te başlayacak ve Akşehir Belediyesi Youtube kanalından (https://youtu.be/gMhTiSWKJYU) canlı olarak yayınlanacak.

Etkinliğe katılmak için başvuru tarihi ise daha önce de duyurulduğu gibi 26 Nisan Salı günü sona erecek.

CANLI YAYINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ: