Bu hafta yapılacak eğlencelerde Karagöz- Hacivat, Meddah gösterileri ve dans yarışmalarının yanı sıra Cumartesi günü yapılacak etkinlikte Sihirbaz gösterisi de Akşehirli çocuklarla buluşacak.

Akşehir Belediyesi; mübarek Ramazan Ayı’nın daha da coşkulu geçmesi için ‘Akşehir’de Ramazan Bir Başkadır’ başlığı ile düzenlediği programları sürdürüyor. Bu kapsamda 15 ve 16 Nisan 2022 günü akşamları iftar sonrasında geleneksel Ramazan eğlenceleri programları düzenlenecek.

15 Nisan 2022 Cuma günü ve 16 Nisan 2022 Cumartesi günü saat: 21.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan programlarda; Karagöz Hacivat gösterisi, Orta Oyunu, Meddah gösterisi ve yarışmalar düzenlenecek. 16 Nisan 2002 Cumartesi günü yapılacak etkinlikte ise sihirbaz gösterisi de yer alacak. Program esnasında Akşehir Belediyesi tarafından katılımcılara patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı da yapılacak.

egl