İnsan hayatına dokunan sözleriyle bilinen, "en değerli iş insana yatırım" inancında olan Hayati İnanç, 13 Mart 2022 Pazar günü bir konferansla Akşehirlilerle buluşacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin, şehrin kültür ve sanat hayatına katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği Şehir Konferanslarını ilçelerdeki vatandaşlarla da buluşturma çalışmaları kapsamında Akşehir Belediyesi’nin katkısıyla Akşehir’de bir konferans verecek olan Hayati İnanç’ın konferansının konusu ise ‘Can Veren Pervaneler Hayata Şiirden Bakmak’ olarak belirlendi.

13 Mart 2022 Pazar günü Akşehir Kültür Merkezi’nde saat: 20.00’de ücretsiz olarak gerçekleştirilecek konferansta Hayati İnanç; geçmişte yazılan menkıbeler, gazeller ve şiirlerden parçalar okuyup kıssalar anlatacak.

hayati inanc