Akşehir Belediyesi kültürel ve sosyal etkinlikleri kapsamında TRT 1’de yayınlanan “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” ve “3’te 3 Tarih” yarışma programlarının sunucusu Pelin Çift ve Tarihçi Prof. Dr. Tufan Gündüz’ü Akşehirlilerle  buluşturacak.

Akşehir Belediyesi organizasyonu; Selçuk Üniversitesi Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu, Akşehir Meslek Yüksekokulu, Akşehir İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin katkılarıyla (AKİMMED)  28 Şubat 2022 Pazartesi günü, Akşehir Kültür Merkezi’nde saat:20.00’de gerçekleştirilecek konferansın konusu ise ’28 Şubat Kara Bir Gün’ olacak.

28 Şubat 1997’deki post modern darbenin anlatılacağı konferansa tüm Akşehirliler davet edildi.

konferans