Akşehir Belediyesi; Akşehirli Ünlü Yazar Tarık Buğra’yı ölüm yıldönümünde panel ve Mevlid-i Şerif ile anacak.

Vefatının 28. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek panel; 25 Şubat 2022 Cuma günü Akşehir Kültür Merkezi’nde saat: 10.30’da başlayacak. Anadolu Mektebi öğrencileri tarafından gerçekleştirilecek olan panelde Edebiyatın Yerli ve Milli Sesi: Tarık Buğra konusu işlenecek.

Anma etkinlikleri kapsamında saat:12.30’da Hasan Paşa İmaret Cami’de Tarık Buğra’nın ruhu için Mevlid-i Şerif okutulacak.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya yaptığı açıklamada “Edebiyatımızın yerli ve Milli Sesi, hemşehrimiz Yazar Tarık Buğra için düzenleyeceğimiz panele ve Mevlid’i Şerife tüm değerli hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

tb2022 billboard