Belediyemiz eski web sayfasının sunucusunda meydana gelen aksaklıklar ve yeni teknolojilere ayak uydurması ihtiyacı neticesinde yeniden tasarlanarak hizmet vermeye başlamıştır.

Yeni web sayfamız tasarım ve içerik olarak henüz tamamlanmamış olup, güncellenmeye devam etmektedir. Yeni haber ve duyurular konusunda bilgilendirmek amacıyla mevcut haliyle kullanıma açılmıştır. Bu konudaki anlayışınız için teşekkür ederiz.

Kolay ve anlaşılır olmanın yanı sıra yenilikçi ve kullanıcı dostu ara yüzüyle hizmet vermesini amaçladığımız sitemizde, sadece belediyeyi anlatan bilgileri değil, ilçemizin tanıtımıyla ilgili bilgileri de bulmanız mümkün olacak.

Yenilenen web sitemiz mobil kullanım alışkanlıklarını karşılayan responsive yapıda hazırlanmış olup; cep telefonu, tablet, bilgisayar gibi farklı teknolojilerde kolaylıkla kullanılabilecek şekilde tasarlanmaktadır.

Kente ilişkin verilerin güncel teknoloji destekli çalışmalarla yönetilerek bu verilerden kent ve toplum yararına çeşitli bilgiler üretilmesi ve etkin bir biçimde vatandaşın hizmetine sunulmasını sağlayan e-belediye sistemi de web sitesi içerisinde faaliyetine devam etmektedir.

Ayrıca Akşehir Belediyesi’nin E-Devlet Kapısı sistemi üzerinden de hizmet vermesi amacıyla yürütmüş olduğumuz veritabanı senkronizasyonu çalışmaları da devam etmekte olup https://www.turkiye.gov.tr/aksehir-belediyesi adresinde hizmet vermeye başlamıştır. E-Devlet Kapısı üzerinde şu anda sunmuş olduğumuz hizmetler, Arsa Rayiç Değeri, Beyan, Sicil, Tahakkuk ve Tahsilat Bilgileri Sorgulama olup, ilerleyen süreçte daha fazla işlemle hizmet vermeye devam edecektir.

s2smodern