Akşehir Belediyesi tarafından faaliyetlerine başlayan Genç AKSES Merkezi, Akşehir’deki çocuklar için ücretsiz yüzme kursu açıyor.

Akşehir’deki okullarda yapılan araştırmada 06-18 yaş arası 9 bin 950 çocuğun yüzme bilmediği ortaya çıkarken bu çocuklara ve gençlere yüzme öğretebilmek amacıyla ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ ‘Özgürlüğü Keşfetmek İçin Bir Kulaç At’ sloganlarıyla 06-18 yaş arası çocuklar ve gençler için yüzme kursu başlatılacak.

Hijyen ve mesafe tedbirleri uygulanarak yapılacak kurs için başvurular 28 Ocak 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar Genç AKSES Merkezi (Akşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Merkezi - Aquapark) ve Akşehir Gençlik Merkezi'ne yapılabilecek. Kurslar sömestr tatiliyle birlikte başlayacak. Kursumuz yaş gruplarına göre ayrılacak olup, yarı yıl tatili içerisinde 10-17 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Yoğun talep olması halinde program yapılıp kursiyerlere duyurusu yapılacaktır. Detaylı bilgi için 444 9 153 nolu Akşehir Belediyesi hattı aranabilecek.

yuzme 2