Akşehir Belediyesi’nin geleneksel aşure ikramı 27 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek aşure ikramında, bu yılın bereketli ve bolluk içinde geçmesi için yapılacak duanın ardından vatandaşlara aşure dağıtılacak. Aşure dağıtımı öncesi Akşehir Belediyesi Mehter Grubu da bir gösteri sunacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya “Akşehir Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz Aşure ikramımızla bereket ve bolluk için hep birlikte dua edeceğiz. 27 Ağustos Cuma günü saat 13.45’de, Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağımız Aşure ikramına tüm halkımızı bekliyoruz. Bu vesile ile, tüm İslam Alemi'nin dualarının kabulünü diliyor; Cenab-ı Hak’tan birlik beraberlik içinde, bereket dolu günler niyaz ediyorum" dedi.

asure