Acısı ve tatlısıyla birçok olay ve anılarla geçirdiğimiz 2018 yılını geride bırakırken, yeni umut ve beklentilerle yeni bir yıla daha kavuşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Öncelikle; 2019 yılının ülkemiz, milletimiz, bölgemiz, Akşehirimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyor, ülkemizde ve tüm dünyada; barışın ve kardeşliğin hakim olduğu günlere vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Değerli hemşehrilerim; sizlerden aldığımız güçle ve “Halka Hizmet Hakka Hizmettir “ düsturundan aldığımız kuvvetle; 2019 yılında da bir önceki yıldan daha fazla çalışma gayreti içinde olacağımızı belirtmek isterim. Siz değerli Akşehirlilerin; her şeyin ve hizmetlerin en iyilerine layık olduğunu bilerek, 2019 yılında da daha güzel ve daha iyi hizmetler alabilmesi ve yeni projelerle buluşması için başta şahsım olmak üzere tüm belediye ekiplerimizle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdüreceğimizin sözünü veriyoruz.

Yeni beklentiler ve umutlarla dolu, yeni bir yıla girerken; birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla, geleceğin büyük Türkiye’sine, modern ve daha iyi yaşam koşullarının sağlandığı Akşehir’e doğru emin adımlarla ilerlemeyi sürdürüyoruz. Ülkemizin de 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine bu inanç ve birliktelikle kavuşabilmesini temenni ediyorum.

Değerli Hemşehrilerim; 2019 yılında tüm dünya üzerindeki yaşanan savaşların ve zulümlerin son bulmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum. Yeni yılın şehrimiz, ülkemiz ve tüm dünya için; barışın, hoşgörünün, huzurun ve mutluluğun egemen olduğu günler getirmesi dileğiyle, tüm hemşehrilerime sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazançlarla dolu günler temenni ediyorum.

Dr. Salih AKKAYA
Akşehir Belediye Başkanı