video-haberUluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği’nde Grup Dünyanın Ortası ve sanatçı Tekin Çelikel, Akşehir Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne aldı.

thumb_grupdunyaninortasiAkşehir’de gerçekleştirilen Uluslar arası Nasreddin Hoca Şenliği’nin konuğu Grup Dünyanın Ortası ve sanatçı Tekin Çelikel, izleyenlere müzik keyfi yaşattı. Akşehir’in yerel müzik grubu ‘Grup Dünyanın Ortası’ ile birlikte ses sanatçısı Tekin Çelikel, Akşehir Açık Hava Tiyatrosu’nda konser verdi.

Grup, sevilen parçalarını seslendirirken, konserin ilerleyen dakikalarında sanatçı Tekin Çelikel sahne aldı. Çelikel, izleyenler tarafından alkış toplarken, konserin sonunda Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği Başkanı Ahmet Güvendik tarafından sanatçılara plaket verildi.

2015 Faaliyet Bülteni

Uluslararası Fotoğraf Yarışması

Üye Menüsüüyelik işlemleri

Yeni Üye Kaydı
Yeni Şifre Talebi

Anket katılmak ister misiniz ?

Belediyemiz, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlıklarımızın Son 1 Yılda Akşehir'de Yaptığı Yatırım ve Faaliyetlerden Haberiniz var mı ?

btn multi_n
Akşehir Türküleri
Müdürlükler
E-Belediye