Son Haberler - En Son Yayınlanmış Haber Başlıkları
Popüler Haberler - Son 1 Ayda En Çok Okunan Haber Başlıkları
- Hata
( 1 Oy )
21 Haziran 2010
Kategori :
Haberler
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Akşehir Kozağaç Mevkiindeki Toplu Konut Projesi kapsamında alt gelir grubu için yapımına başlanan 160 konut için başvurular 18 Haziran 2010 tarihinde sona erdi.
Alt gelir grubuna yönelik konutlar için Akşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne toplam 345 başvuru yapıldı. Yoğun talep nedeniyle başvuranlar arasında 09 Temmuz 2010 tarihinde noter huzurunda kura çekimi yapılacak.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Akşehir Kozağaç Mevkiine yaptırılan 384 konuttan 160 konut alt gelir grubu için inşa ediliyor.
Alt gelir grubuna yönelik konutlar için Akşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne toplam 345 başvuru yapıldı. Yoğun talep nedeniyle başvuranlar arasında 09 Temmuz 2010 tarihinde noter huzurunda kura çekimi yapılacak.Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Akşehir Kozağaç Mevkiine yaptırılan 384 konuttan 160 konut alt gelir grubu için inşa ediliyor.
Alt gelir grubu için yapılacak olan 160 konut 2+1 sistemine göre inşa edilirken, bu konutlar için başvurular 26 Mayıs 2010 tarihinden itibaren Akşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne yapılıyordu. Alt gelir Grubu evleri için başvuru süresi 18 Haziran 2010 tarihinde son buldu...
Yoğun bir ilgi ve talep gören160 adet alt gelir grubu TOKİ konutları, 2 oda 1 salon olarak inşa ediliyor. Konutlar, brüt 84,87 m2 büyüklüğünde olacak.
Başvuru tarihleri arasında alt gelir grubu için inşa edilen TOKİ Konutlarına toplam 345 başvurunun yapıldığı öğrenildi. Akşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne yapılan 345 başvurunun; 328 adedi normal, 10 adedi özürlü, 5 adedi gazi, 2 adedi de şehit ailesi kategorilerinden yapıldı.
Alt gelir grubu için yapılacak 160 konuta 345 başvuru olduğundan, başvuru sahipleri arasında noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirilecek. Alt gelir grubu için başvuranlar arasında 09 Temmuz 2010 saat 14.30’da noter huzurunda Akşehir Kültür Merkezi'nde kura çekimi yapılacak.
TOKİ tarafından yine Kozağaç Mevkiinde yapımına başlanan normal gelir grubuna ait olan 224 konut için başvurular ise 25 Mayıs - 30 Haziran 2010 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası yetkili şubelerine yapılmaya devam edecek.
Başvuru tarihleri arasında alt gelir grubu için inşa edilen TOKİ Konutlarına toplam 345 başvurunun yapıldığı öğrenildi. Akşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne yapılan 345 başvurunun; 328 adedi normal, 10 adedi özürlü, 5 adedi gazi, 2 adedi de şehit ailesi kategorilerinden yapıldı.Alt gelir grubu için yapılacak 160 konuta 345 başvuru olduğundan, başvuru sahipleri arasında noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirilecek. Alt gelir grubu için başvuranlar arasında 09 Temmuz 2010 saat 14.30’da noter huzurunda Akşehir Kültür Merkezi'nde kura çekimi yapılacak.
TOKİ tarafından yine Kozağaç Mevkiinde yapımına başlanan normal gelir grubuna ait olan 224 konut için başvurular ise 25 Mayıs - 30 Haziran 2010 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası yetkili şubelerine yapılmaya devam edecek.
Benzer Haberler -bu habere benzeyen diğer haberlerin listesi...
Haber Takvimi yayınlanan haberlere ulaşın...
Etkinlik Takvimi yaklaşan etkinliklere ulaşın...
Anket
Hava Durumu 3 Günlük Hava Tahmini
An error occured during parsing XML data. Please try again.
Son Güncelleme
Akşehir Belediyesi Web Portalı En Son Cuma, 18 Mayıs 2012 11:08 Tarih ve saatinde güncellendi.




































